За още информация:
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
НАЦИОНАЛЕН ПАРК
ТРАНСПОРТ
КАРТИ
ЛИНКОВЕ
ГАЛЕРИЯ
 
 
 
Местен транспорт
 

Фирма "Мегатранс" е местния надежден превозвач, който ще ви предложи бърз и удобен транспорт до всяко пожелано от вас място. За повече информация и резервации: Милен Маринов тел. 0885013165

 
 
Полезна информация

Пари

Добре е да знаете, че в Калофер има само една банка . В центъра на града има разположени два банкомата, които можете да използвате при необходимост.

Пощенски и интернет услуги

Пощата в Калофер е отворена за работа с клиенти от 8-16 часа от понеделник до петък. Тук можете да се снабдите с пощенски марки и пликове или да се обадите по телефона. В близост до пощата и на около 3 мин. от центъра на града се намира интернет- зала, която работи седем дни в седмицата от 13:00-22:00 часа. Залата предлага и ксерокс услуги.

Храна и други потребности

Калофер има доста малки магазини, в които можете да намерите както храна, така и други необходими вещи. Няколко от тях са разположени в самия център на града. Всеки четвъртък в града е пазарен ден.

За домашните любимци

Калофер е чудесно място за това да вземете домашните си любимци с вас, но когато резервирате къща за гости, споделете желанието си с домакините, за да сте сигурни, че това е приемливо.

За велосипедната езда

Да покарате колело в града или да посетите местността Паниците или пък Бяла река, чак до екопътека Бяла река е чудесна възможност да преживеете Калофер. За планинско колоездене ви препоръчваме пътечките във и около двете местности край Калофер.

Уебдизайн и поддържане на сайта - admin@kalofer.com