Image descr

Илийковата къща - дух, традиция, уют и комфорт.
>> повече информация

Къщи за гости:
> БАРАТА
> Вила БЯЛА РЕКА
> Вила ЕДЕЛВАЙС
> Вила КАМЕЛИЯ
> Вила ЛОМАР
> Вила МАРКИЗА
> Вила МЕЧКАРЕВ
> Вила Наньо Мечкарев
> ГАНОВИ
> ГОЛОГАНОВИ
> ГОРСКИ ДАР
> ИЛИЙКОВАТА
> ЙОНКОВИ
> КАЛОФЕР
> КАТЕРИНА
> ПАНОРАМА
> ПЕТРОВИ
> При ЧОРБАДЖИЙКАТА
> ПРОЙНОВИ
> САНДЕВАТА ВОДЕНИЦА
> ТУРИСТИЧЕСКА СПАЛНЯ
> ЦУЦОВАТА къща
> ЧАРДАКА
 
Хотели:
> ГЕОРГИЕВИ
> КАРАДЖОВИ
> МАНИЯ
> РАЙСКИ КЪТ
> СТАРА ПЛАНИНА
 
Къмпинг / Хижа:
> бивак БЯЛА РЕКА
> бивак СВ. КИРИК
> хижа РАЙ
 
Ресторанти:
> ПАНОРАМА
> Под БОРА
 
Манастири:
> Малкото Манастирче
Добре дошли в Пройновата къща!

Къща за гости Пройнови е малка къща за гости в Калофер, разположена на главния път към местността Паниците в Стара планина, в северозападната част на града. Мястото е тихо и спокойно, което е гаранция за необезпокоявана почивка. Уютната къща за гости в Калофер е удобен изходен пункт за посещение на забележителностите на града и активен туризъм в Стара планина. Тя е добър избор за всеки, който търси домашен уют, гостоприемство и ниски цени за нощувка.

Къща за гости Пройнови разполага с една стая с две единични легла, една с двойно легло и една тройна стая с общо седем места. На разположение на гостите е и напълно оборудвана кухня с хладилник, мивка, микровълнова фурна, скара, кафе машина, посуда за приготвяне и сервиране на храна, маса и столове за хранене. Къщата се отоплява с парно и разполага с телевизор с кабелна телевизия и DVD плейър. В просторният й двор има барбекю кът с места за хранене, затревени площи за отдих и забавление, хамак и зона за паркиране на автомобили. Цената за нощувка е 15 лв на човек.

Забележителности и развлечения:

През свободното си време гостите на Къща Пройнови могат да посетят следните забележителности в Калофер: къщата-музей на Христо Ботев, Девическият манастир (от 1700 г.), Мъжкият манастир (от 1640 г.), множество ателиета за старинни занаяти и приложни изкуства. Къща за гости Пройнови е удобна начална точка за туризъм в Национален Парк Централен Балкан и посещение на резерват Джендема, вр. Ботев, х. Рай, м. Паниците, водопада Райското пръскало, еко пътека Бяла река.  Местоположение  Къща за гости Пр
 ойнови е разположена в северозападната част на Калофер, на главния път, който отвежда към еко пътека Бяла река и местността Паниците.

За резервация:
Тел: + 359 878 249 732


Уебдизайн и поддържане на сайта - admin@kalofer.com